1

Vælg Projekt

2

Vælg Indsamlingstype

3

Tilpas din Indsamling

4

Publicer din indsamling

Elsk Hjertet

Elsk hjertet er vores årlige kampagne, der sætter fokus på kvinder og hjertekar- sygdomme med det primære formål at samle penge ind til forskning. 16 kvinder bliver taget fra os hver eneste dag året rundt. Det er alt for mange. Hjerte-kar- sygdomme kan ramme os alle, men med den rette forskning og forebyggelse kan vi redde flere og flere.Samler du ind til Elsk hjerte hjælper du os med at donere flere penge til forskning i kvinders hjerter.

Vælg Projekt Læs Mere...

Støt genforskning i medfødt hjertesygdom

Støt gen-forskning i zebrafisk – det handler om medfødt hjertesygdom. Canan Doganli forsker i medfødte hjertesygdomme og forsøger at finde de gener, som er forbundet med udvikling af medfødt hjertesygdom. Zebrafisk er velegnede til forskning: Zebrafiskens gener fungerer på samme måde som menneskets. Fostrene udvikler sig uden for morens krop, vokser og udvikler sig hurtigt og er gennemsigtige. Det betyder, at forskerne kan følge med i, hvad der sker inde i fosteret, mens fostret udvikler sig. Forskningsprojektet vil kunne fortælle os, hvilke gener, der er vigtige for hjertets udvikling. Og hvad der sker, hvis generne ikke fungerer, som de skal, og dermed kan være årsag til medfødt hjertesygdom. Din støtte kan bidrage til bedre forebyggelse, diagnose og behandling af medfødt hjertesygdom. Målbeløb: 790.000 kr.Periode: Projektet crowdfunder midler i perioden juni-september 2019.Disclamer: Crowdfunding til det udvalgte forskningsprojekt fortsætter indtil projektet er fuldt finansieret, dog maksimalt i et år. Alle beløb gives videre til forskeren uagtet om målbeløbet endeligt opfyldes. I tilfælde af at målbeløbet overskrides, stoppes crowdfundingen og det overskydende beløb overføres til Hjerteforeningens generelle forskningspulje under ledelse af Hjerteforeningens forskningschef Gunnar Gislason.Betternow modtager 3 % af det indsamlede beløb som modydelse for at Hjerteforeningen kan benytte crowdfundingplatformen.

Vælg Projekt Læs Mere...

Børnehjertefonden

Børnehjertefondens formål er at støtte forskningen i medfødt hjertesygdomme og være med til at give hjertebørnene et længere og bedre liv.Derudover støtter fonden aktiviteter, der kan give børn og unge med hjertefejl og deres familier et bedre liv med en højere livskvalitet – trods sygdommen.Samler du ind til Børnehjertefonden hjælper du os med at donere penge til forskning og til at vi kan lave flere aktiviteter for hjertebørn og deres familier, herunder Summer Camp for hjertebørn og Søskendeweekender for søskende til hjertebørn.Ca. 500 børne fødes med en hjertefejl hvert år, hvilket gør med født hjertesygdom til den mest almindelige medfødte misdannelse.Børnehjertefonden er en selvstændig fond oprettet af Hjerteforeningen i 2004. Børnehjertefonden modtager ikke offentlig støtte, men arbejder udelukkende for indsamlede midler fra private, erhverv og fonde.

Vælg Projekt Læs Mere...

Hjerteforeningens generelle arbejde

Start din egen indsamling og støt os i kampen mod hjerte-kar-sygdomme Hvert år dør godt 15.000 danskere af en hjerte-kar-sygdom. Det betyder, at mere end hvert fjerde dødsfald skyldes en hjerte-kar-sygdom, hvilket gør sygdommen til en af de allerstørste dødsårsager i Danmark. Hjerteforeningen arbejder for at forebygge hjerte-kar-sygdomme og hjælpe de tæt på 500.000 danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling, som du selv bestemmer anledningen til. Din støtte er helt uundværlig for hjertesagen. Den giver os mulighed for at handle, så vi gennem forskning, oplysning og patientstøtte kan:- Redde menneskeliv - Forebygge Hjerte-kar-sygdomme - Sikre en ordentlig behandling til mennesker med hjerte-kar-sygdomme Du gør en livsvigtig forskel for de mange danske hjertekarpatienter og deres pårørende, når du støtter Hjerteforeningen. Af hjertet TAK.

Vælg Projekt Læs Mere...

GUCH – unge voksne med hjertesygdom

Hjerteforeningen tilbyder unge og voksne med en medfødt hjertefejl at blive en del af et netværk ’GUCH’. Som medlem af GUCH er det muligt at deltage i forskellige aktiviteter bl.a. Heart Camp, som er en camp med dage fuld af fagligt indhold og afslapning med andre hjerteunge.Samler du ind til GUCH går din donation bl.a. til aktiviteter for de unge voksne så som Heart Camps.At vokse op med en hjertesygdom kan give udfordringer både som barn og teenager og disse udfordringer kan følge med ind i voksenlivet. Der kommer en ekstra dimension på mange gængse spørgsmål, fx: Uddannelses- og erhvervsvalg? – Hvad med medicin? – Evt. hjerteoperation? – Graviditet? – Kærester? Hvordan håndterer man disse og andre situationer, når man har en medfødt hjertefejl?

Vælg Projekt Læs Mere...

Støt forskning i en vaccine mod forhøjet kolesterol

Støt forskning i en vaccine mod forhøjet kolesterol og vær med til at redde liv. Adam Sander forsker i vaccineudvikling og har udviklet en vaccine-teknologi, der kan snyde kroppens immunsystem til at rette angreb mod kroppens egne proteiner. Det kan lyde farligt, men kan også udnyttes til at ramme et særligt protein i kroppen, der regulerer kolesterolniveaet i blodet. Denne banebrydende vaccineteknologi kan – som den første i verden – gøre det muligt at udvikle en vaccine, der kan beskytte mod hjerte-kar-sygdomme. Forskningsprojektet står overfor at undersøge vaccinens sikkerhed og effekt, hvilket er en milepæl for at kunne udvikle en revolutionerende vaccine mod hjerte-kar-sygdomme. Din støtte kan være med til at bringe dette forskningsprojekt i mål.Målbeløb: 600.000 kr.Periode: Projektet crowdfunder midler i perioden juni-september 2019.Disclamer: Crowdfunding til det udvalgte forskningsprojekt fortsætter indtil projektet er fuldt finansieret, dog maksimalt i et år. Alle beløb gives videre til forskeren uagtet om målbeløbet endeligt opfyldes. I tilfælde af at målbeløbet overskrides, stoppes crowdfundingen og det overskydende beløb overføres til Hjerteforeningens generelle forskningspulje under ledelse af Hjerteforeningens forskningschef Gunnar Gislason.Betternow modtager 3 % af det indsamlede beløb som modydelse for at Hjerteforeningen kan benytte crowdfundingplatformen.

Vælg Projekt Læs Mere...