Created By:
Mikkel Ranzau
Participating In:
Hjertetouren 2019
Collecting for:
Hjertetouren 2019
Jeg blev født med en stor hjertefejl i 1991 og har altid været vild med at presse mig selv, og se hvor meget jeg kan holde til. Jeg har altid gerne ville kunne klare og gøre det samme som alle andre.

Tilbage i 2009 var jeg for første gang med på hjerteforenings cykelhold "Styrkeprøven", hvor jeg for alvor fik prøvet kræfter med hvor meget jeg kunne klare, og blev vild med at cykle.
Senere hen i 2013, fik jeg det dårligt og fandt ud af at jeg blev nød til at få et nyt hjerte, som jeg så fik i 2015. Har siden hen været igang med genoptræning, og kommet igang med uddannelse, som jeg fik færdig gjort i november 2018. Og fået det bedre end jeg nogensinde har haft før.

Da jeg første gang hørte om hjertetouren, tænkte jeg at det ville være en god test for at se hvor meget jeg har rykket mig. Og det ville være en mulighed for at jeg kunne give noget tilbage, til nogen af dem som har hjulpet mig gennem de sidste mange år, hvor jeg har haft brug for andres hjælp.
Så sidste år var jeg med for første gang hvor jeg fik cyklet 265km. Så i år tænker jeg at jeg vil over 300km :-)
Sponsor Donate

2 kr./km

0% 5,000 kr.

1
Sponsors

0 km
Registered

0 kr.
Collected

70
Days left

Recent activity

  • Helle Birgitte  Ranzau Helle Birgitte Ranzau became a sponsor with 2 kr. per km

    Jeg doner, fordi du er min seje søn, og jeg er MEGET stolt over alt hvad du har opnået og kan. Mod de dårligste odds du blev født med ❤️