Oprettet Af:
Runo Kingbo
Samler ind til:
Hjerteforeningens generelle arbejde
Kære alle

Frim-indsamling.dk har dedikeret sig til at indsamle donationer til Hjerteforeningen. Valget om at starte denne indsamling opstod naturligt, da det er en enormt vigtig sag. Hjerteforeningen er nemlig med til at støtte forskningen i hjerter; en forskning som potentielt kan blive livsnødvendig for os alle.

Men der er brug for din hjælp til at støtte op omkring denne sag. Alle bidrag – store som små – er med til at gøre en mærkbar forskel for rigtig mange patienter og deres pårørende.

Sådan støtter du Frim-indsamling.dk støtter Hjerteforeningen ved at indsamle brugte frimærker. Du kan dermed give din støtte ved at sende dine brugte frimærker ind til frim-indsamlingen. Det er ganske nemt og simpelt, og adressen finder du inde på hjemmesiden.

Du har dog også muligheden for at støtte med en donation via dit betalingskort inde på indsamlingssiden. På hjemmesiden kan du også læse mere om, hvad frim-indsamlingen er, hvordan konceptet med at donere brugte frimærker virker, samt kontakte siden med evt. spørgsmål eller kommentarer.

På hjemmesiden kan du også følge med i, hvor meget der mangles for at opnå det ønskede donationsmål. Målet er selvfølgelig at opnå det ønskede beløb, men uanset om det lykkes eller ej, så hjælper hver donation Hjerteforeningen og derigennem de mennesker, som har brug for det.

Del dit bidrag og støt yderligere Når du har givet et bidrag og dermed har støttet den gode sag, har du muligheden for at dele det med dine venner og familie på Facebook. På denne måde gør du andre mennesker opmærksom på, at både frim-indsamling.dk og Hjerteforeningen findes, hvilket skaber potentialet for flere donationer. På denne måde støtter du den gode sag endnu en gang ved at gøre opmærksom på, at andre også har muligheden for at donere til frim-indsamling.dk.

Som et ekstra gode giver Paraplybutik.dk også en hjælpende hånd. For hver donation indsamlingen modtager, vil Paraplybutik.dk donere 10%. Enhver donation vil dermed være endnu mere effektiv for indsamlingen.

Paraplybutik.dk sælger – selvfølgelig – paraply. Alt fra almindelige paraply til regnslag og golfparaplyer, og du får gratis fragt, hvis du køber for over 150 kroner. Handler du hos Paraplybutik.dk kan du således også støtte Hjerteforeningen.

Mange tak for dit bidrag og din opbakning.

Donér

365 kr.
Indsamlet

37% 1.000 kr.

2
Donationer

71
Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 290 kr.

    QXL auktion Uge 24 og 25

  • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 75 kr.

    QXL Uge 11 B