Oprettet Af:
Patrick Vinde Mathiassen
Deltager i:
Hjertetouren 2023
Samler ind til:
Hjertetouren 2023

Lad os sammen gøre en forskel!

Jeg har igen i år besluttet mig for at samle penge ind til Hjerteforeningen og Børnehjerteforeningen ved at deltage i hjertetouren.

Hjertetouren er en årlig begivenhed, der har til formål at samle penge ind til hjerteforeningerne og øge bevidstheden om hjertesygdomme. Jeg har valgt at støtte hjerteforeningerne, fordi hjertesygdomme har berørt mig personligt.

Jeg ønsker at bidrage til forskning og støtte, så andre ikke skal opleve den samme smerte. Hjertetouren er en fantastisk mulighed for at samle penge ind og støtte hjerteforeningerne. Der er forskellige ruter og distancer at vælge imellem, og alle kan deltage uanset alder og kondition. Man kan støtte indsamlingen ved at få venner og familie til at give en donation. Pengene fra indsamlingen vil gå til forskning i hjertesygdomme, oplysning om forebyggelse af hjertesygdomme og støtte til børn og voksne med hjertesygdomme. Ved at støtte indsamlingen er du med til at gøre en forskel i kampen mod hjertesygdomme. Jeg håber, at I vil støtte min indsamling ved at ved at give en donation.

Lad os sammen kæmpe for en verden uden hjertesygdomme! Tak for jeres støtte
Bliv Sponsor Giv en donation

0 kr./km

0% 5.000 kr.

0
Sponsorer

0 km
Registreret

0 kr.
Indsamlet

22
Dage tilbage

Seneste aktivitet

Når du modtager donationer, vil de blive vist her.