Created By:
Arne Andresen
Participating In:
Hjertetouren 2020
Collecting for:
Hjertetouren 2020
STØT MIN INDSAMLING
Du kan støtte min indsamling enten med et fast beløb (Donate) eller du kan gamble lidt (Sponsor) og give et beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger.

Både privatpersoner og virksomheder kan støtte indsamlingen. Har du lidt tilovers fra din sommerferie eller sidder du med ansvar for fx et reklame- eller marketingbudget for 2020, som endnu ikke er brugt, siger jeg tusind tak for et bidrag.

HVORFOR DELTAGER JEG I HJERTETOUREN
Jeg deltager i HjerteTouren 2020 (29. – 30. august) af flere grunde. Primært for at køre så mange penge som muligt ind til Hjerteforeningens arbejde.

Men jeg gør det nu allermest, fordi jeg har kendt Maja siden hun i 1993 blev født med 5 hjertefejl. Maja cyklede selv HjerteTouren sidste år og hun deltager også i år https://indsamling.hjerte.dk/en/fundraisers/min-kamp-pa-cyklen1. At have 5 hjertefejl betyder, at Maja i det meste af sit liv har været begrænset i sine fysiske udfoldelsesmuligheder, men hun har altid kæmpet og brudt sine grænser. Hun cyklede sidste år 140 km på de 24 timer, som HjerteTouren varer.

Jeg kører også HjerteTouren, fordi jeg i efteråret 2019 selv fik konstateret en mislyd i hjertet. En undersøgelse viste, at der er "lidt forkalkning” på en af hjerteklapperne. Ikke alvorligt, men som hjertelægen sagde, dit hjerte holder nok i mindst 20 år, men kig lige forbi til et tjek om et par år.

Læs mere om HjerteTouren her: http://hjertetouren.dk/

Sponsor Donate

7.50 kr./km

108% 10,000 kr.

4
Sponsors

316 km
Registered

10,820 kr.
Collected

0
Days left

Recent activity

 • Arne Andresen Arne Andresen
  VI GJORDE DET! (citat af en tidligere dansk statsminister)

  I donerede og sponserede - jeg cyklede alt det jeg kunne. Tusind tak jer alle for at hjælpe mig med at nå mit indsamlingsmål på kr. 10.000. Jeg havde selv et par delmål, nemlig at cykle mindst 300 km og med min. 28 km/t. Det holdt lige med hiv og sving.

  Tak til jer som mødte op på flyvepladsen i løbet af weekenden. Det betød moralsk utroligt meget for mig, at der var kendte ansigter, som heppede og kørte nogle omgange med mig.

  Jeg havde et godt løb i solskin, måneskin, regnvejr, dis og tåge, men heldigvis næsten ingen vind, der kan være dræbende på flyvepladsen, som intet sted giver dig læ. Desværre punkterede jeg et par gange de sidste par timer inden vi stoppede og mit knæ måtte også have en omgang massage. Så det gik der kostbar tid med.

  Deltager jeg igen til næste år? Måske. I går var min krop fuldstændig tømt for energi og jeg er stadig lidt træt.

 • Per Johansen Per Johansen Donated 250 kr.

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej du, super flot, tak for bidraget. Piloten snakker om cykle med til næste år. Hvad med dig ;-)
 • Michael Lynge Michael Lynge Donated 500 kr.

  Arne Andresen Arne Andresen: Michael, hmm, har du nu doneret kr. 500 to gange kl. 18.14 og 19.18.

  Hvis du har bukker jeg dybt. Hvis ikke, så giv mig lige et praj, så vil jeg følge op det.
 • Michael Lynge Michael Lynge Donated 500 kr.

  Du fortjener, du arbejder for sagen

  Arne Andresen Arne Andresen: Michael du er en guttermand. Tusind tak for dit flotte bidrag. Måske du skal med rundt næste år...
 • Astrid Hald Jørgensen Astrid Hald Jørgensen Donated 250 kr.

  Sejt Arne!

  Arne Andresen Arne Andresen: Tusind tak Astrid og så efter løbet er slut. Det er meget værdsat.
  Jeg har nu nået mine mål. Køre min. 300 km med over 28 km/t og ikke mindst at indsamle mindst kr. 10.000.
 • arne@frosch-hansen.dk Arne Andresen registered 316 km. The total sponsored amount is now 2,370 kr..

 • Arne Andresen Arne Andresen
  Jeg er træt i dag, så der er gået lidt kludder i registreringen af mine kørte km. Det faktiske tal er 316. Jeg har bedt om at få det rettet. Jeg håber ikke, at jer som har doneret pr. kørt km, er blevet trukket for 536 km.
 • Sven Ole Nielsen Sven Ole Nielsen Donated 250 kr.

  Hej Arne Tak for turen , forsat god tur.

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Sven, hvor var godt, at du kom forbi søndag formiddag og trak mig et par omgange. Det gav noget moral, for på det tidspunkt i løbet begyndte jeg at kunne mærke de mange km. Og vi fik da også lige snakket lidt.
  At du samtidig har bidraget til min indsamling er super dejligt, tusind tak.
 • Anne-Marie Volt Anne-Marie Volt Donated 250 kr.

  Kære Arne - mon du også har ben til at cykle i dag søndag?! Flot med de 40plus omgange😀Mange hilsner fra Fam. Volt/Anne-Marie

  Arne Andresen Arne Andresen: Kære Anne-Marie, benene holdt også til søndagen, men de mange kilometre begyndte at gøre sin indflydelse de sidste 3 - 4 timer.
  Tusind tak for jeres bidrag - super flot.
  Og en stor hilsen til jer alle.
 • Arne Andresen Arne Andresen
  Jeg er blevet hvisket i øret, at der er problemer med det link, som jeg sendte i min mail tidligere i dag. Jeg prøver igen

  https://my.raceresult.com/157517/results?lang=dk

 • Arne Andresen Arne Andresen
  Hi in Australia, Thailand and Denmark,
  You can follow the race via this link HjerteTouren 2020 - results.

  Hej i Australien, Thailand og Danmark,
  I kan følge med i løbet via dette link HjerteTouren 2020 - resultater.
 • Merete Norsker Bergsøe Merete Norsker Bergsøe became a sponsor with 2 kr. per km

  Super godt formål, som vi gerne vil støtte. Rigtig god tur :) Mie, Niels og Merete

 • Claes Larsson Claes Larsson Donated 150 kr.

  Hej Arne Det er en god sag som du støtter og jeg giver et lille bidrag og håber du kommer i mål med indsamlingen. Kan desværre ikke deltage på flyvepladsen i Weekenden pga. konfirmation mm. God tur

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Claes, tak for dit bidrag - stort eller større, alle tæller. Der er mange organisationer, som man kan støtte på den ene eller anden, måske du har læst min begrundelse for støtte denne indsamling.

  God weekend med konfirmation etc.
 • Finn Jørgensen Finn Jørgensen Donated 250 kr.

  God tur, Arne

  Arne Andresen Arne Andresen: Tak, og tak for din donation. Måske du og Anne-Mette har tid til at kigge forbi søndag. Hvis Anne-Mette ikke har været på Flyvestationen før, så er det da fin lejlighed til at vise hende den.
 • Thanatchaya Kongjai Thanatchaya Kongjai Donated 400 kr.

  Hi Arne - good luck this weekend. i hope you will have many people to cheer you on. Best regards Luck

  Arne Andresen Arne Andresen: Hi Luck,
  I am very grateful for your contribution to my fundraising and thank you so much
  I cross my fingers that it does not rain or blow too much. It has blown a lot in DK this summer - just ask Jens.
  Vibeke and I hope to see you in DK at the end of the year.
  Best regards,
  Arne
 • Arne Andresen Arne Andresen
  Kære bidragsydere,

  Det er i den kommende weekend, at HjerteTouren 2020 afvikles.

  Som I kan se af billedet er min cykel ved at være klar og det håber jeg også at jeg selv er. Det er første gang, at jeg skal forsøge at cykle så i mange timer, så jeg er noget spændt på hvordan det går og hvor mange km asfalt jeg kan nå at æde.

  Jeg håber at se mange af jer på Flyvestationen i løbet af weekenden. Dels vil det være hyggeligt og dels kan jeg takke jer personligt for jeres bidrag.

  Da jeg stadig mangler lidt donationer for at nå mit mål, må I meget gerne dele dette link i jeres netværk https://indsamling.hjerte.dk/fundraisers/for-hjertet-med-hjertet

  Endnu en gang tak og på gensyn,

  Arne
 • Louise Bangsgaard Antonsen Louise Bangsgaard Antonsen Donated 250 kr.

  Kære Arne. At cykle og svede for så god en sag, skal belønnes med masser af donationer. Jeg hepper på dig 🙋‍♀️👏 og håber at du får en rigtig god oplevelse.

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Louise, tak for belønningen og jeg er sikker på at du klappe så højt at jeg kan høre det helt ud i fjerneste sving på Flyvepladsen. Måske du og gemalen kommer forbi i weekenden eller er det stadig hvedebrødsdage...
 • Jesper Dalsgaard Jesper Dalsgaard Donated 250 kr.

  Godt initiativ og held og lykke

  Arne Andresen Arne Andresen: Super Jesper, tusind tak. Kom gerne forbi i løbet af weekenden.
 • Lene Kirchhoff Lene Kirchhoff Donated 250 kr.

  Held og lykke Arne

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Lene, tusind tak for din donation. Det er super dejligt at få støtte helt fra Australien. Jeg giver en kop kaffe eller et glas øl næste gang vi ses. For jeg regner ikke med at se dig på Flyvepladsen næste weekend
 • Claus Bergenfelt Claus Bergenfelt Donated 2,000 kr.

  Som en ivrig cykel udøver er hjerteturen et godt initiativ til at hjælpe Hjerteforeningens og Børnehjertefondens arbejde for de personer med hjertelidelser, etc. Jeg ville gerne selv havde deltaget. God tur Arne and take care

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Claus, tusind tak for dit yderst generøse bidrag til min indsamling til HjerteTouren. Jeg er i den grad glad for donationen, da jeg ikke tror at vi tidligere har hilst på hinanden. Hverken fysisk eller digitalt. Dog har vi vist en fælles ven i Jens Bergsøe. Vil du fortælle hvordan du er faldet over netop min indsamling. Du er velkommen til at skrive til min e-mail: arne snabel-a frosch-hansen.dk
 • Ulla Veitland Ulla Veitland became a sponsor with 1.50 kr. per km

  Rigtig god tur,vi håber du har gode ben.

 • Annette Niemann Annette Niemann Donated 500 kr.

  God tur for et godt formål

  Arne Andresen Arne Andresen: Kære Annette, tak til dig og resten af familien for det flotte bidrag til min indsamling.
 • Karsten Lyby Karsten Lyby Donated 500 kr.

  Jeg vil gerne støtte en god sag

  Arne Andresen Arne Andresen: Hej Karsten, tusind tak for din donation. Måske vi ses på Flyvestationen den 29. - 30. august?
 • Erik Vilain Erik Vilain became a sponsor with 2 kr. per km

  Vi er medlemmer af Hjerteforeningen og har, som du ved, haft hjerteproblemer tæt inde på livet, så vi har stor tillid til, at du gi'r den gas og samler rigtig mange penge ind til det gode arbejde. Pøj-Pøj-Pøj! Anette & Erik